• Дієтична  добавка

Дієтична добавка "Спалювач калорій Ultra", 60 таблеток

  • Виробник: UNICE
  • Артикул: 2343012
  • Наявність: Є в наявності
  • 220.00грн
  • 165.00грн
Кількість
- +

Опис товару: Рекомендації до споживання (використання): може бути рекомендована особам, які контролюють масу тіла для використання в раціонах дієтичного харчування як джерело комплексу біологічно активних компонентів рослинного походження з метою створення оптимальних дієтологічних умов для нормалізації обміну речовин.

Бромелайн, екстракт ананаса (Ananas Sativus (Pineapple) Extract) – рослинний фермент, який сприяє стимуляції травлення, санації кишечника і зниженню в'язкості крові. Бромелайн є протеолітичним ферментом, який за характером дії нагадує пепсин і папаїн: розщеплює білки до полі- та олігопептидів. Фермент проявляє активність як у шлунку, так і в кишківнику; ефективний при зниженій, підвищеній і нормальній кислотності шлункового соку. Тому замісна терапія бромелайном істотно покращує процеси травлення у травному каналі.

Екстракт гарцинії камбоджійської (Garcinia Cambogia Extract) – містить ксантони (?-, ?-, ?-мангостини, гарцинон Е та ін.). Компонент багатьох БАДів для зниження ваги.

L – карнітин (L-Carnitine) – сприяє видаленню коротколанцюгових жирних кислот із мітохондрії, звільняючи внутрішньомітохондріальний CoA, стабілізація рівня якого і функціональний взаємозв'язок між пулами СoA і левокарнітином є життєво важливими для оптимізації енергетичного метаболізму.

Екстракт імбиру (Zingiber Officinale (Ginger) Extract) – покращує травлення, має вітрогінну, спазмолітичну дію. Застосовується при розладах травлення, метеоризмі.

Екстракт куркуми (Curcuma Longa (Turmeric) Extract). Порошок кореневищ застосовується як пряність, покращує травлення, має жовчогінну, сечогінну й стимулюючу дію.

У складі добавок дієтичних використовують екстракти цілющих рослин. Використання рідин-розчинників дає змог

Характеристики
Бренд UNICE
Вага 60 таблеток
Виробник УКРАЇНА
Вік 12+
Призначення • Для нормалізації обміну речовин • Для контролю ваги
Стать Унісекс
Тип Дієтична добавка

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Продовжуючи переглядати https://unice.org.ua/ Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності, Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie.