• Відбілюючий крем для обличчя BIOXSINE, 50 мл

Відбілюючий крем для обличчя BIOXSINE, 50 мл

  • Артикул: 4709002
  • Наявність: Є в наявності
  • 680.00грн
  • 499.00грн
Кількість
- +

Опис товару: ПЕРЕВАГИ
? Запобігає надлишковому утворенню меланіну та зменшує коричневі плями.
? Захищає від UVA та UVB променів завдяки формулі SPF 15.
? Забезпечує гладкий, яскравий колір обличчя та запобігає плямам.
ІНГРЕДІЄНТИ
?-арбутин: зменшує вироблення меланіну, запобігаючи утворенню плям і гіперпігментація. Вчасно створює білу шкіру завдяки низькому рівню меланіну.
Ніацинамід: Вітамін B3, перешкоджає розподілу меланіну з меланоцитів до кератинових клітин. Отже, менше меланіну в шкірі і біліша шкіра.
Вітамін С: сприяє наданню світлої шкіри, посилюючи дію глутатіону нейтралізує пошкодження вільними радикалами, таким чином запобігаючи гіперпігментації.
Трав'яний комплекс проти плям: запатентований трав'яний комплекс проти плям бореться проти шкірних плям. Його ефективність була показана в клінічних дослідженнях.
Ресвератрол: Ресвератрол є потужним антиоксидантом, він допомагає запобігти ознакам раннє старіння, наприклад зморшки. Це також створює більш здоровий вигляд шкіри.
Технологія ліпосом: ліпосоми — це невеликі фосфоліпідні везикули, які легко проходить через роговий шар і відкладає активні речовини в шарі епідермісу шкіри.
Фільтри UVA та UVB: поглинають шкідливі промені, що стимулює утворення меланіну у схильній до плям шкірі, а також захищає від сонячних опіків.
Інші інгредієнти: вітамін B5, вітамін E, гліцерин, олія насіння Nigella sativa.

Характеристики
Бренд BIOXSINE
Вага 50 мл
Виробник ТУРЦИЯ
Призначення Для догляду за обличчям
Стать Унісекс
Тип Крем для обличчя
Ступінь захисту SPF 15
Час застосування Універсальний

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Продовжуючи переглядати https://unice.org.ua/ Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності, Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie.