• Золота сироватка для обличчя Unice, 30 мл

Золота сироватка для обличчя Unice, 30 мл

  • Виробник: UNICE
  • Артикул: 3409063
  • Наявність: Є в наявності
  • 340.00грн
  • 199.00грн
Кількість
- +

Опис товару: Золото з давніх-давен відоме не лише як матеріал для ювелірних виробів, але й вважалося здатним відновлювати та зберігати жіночу молодість. Тому розробники сучасних антивікових засобів використовують дорогоцінні метали в якості ефективних інгредієнтів доглядової косметики.
Інноваційна сироватка UNICE містить колоїдні золото й срібло - мікрочасточки розміром 1-10 нанометрів у демінералізованій воді (колоїдному розчині). Вони сприяють відновленню шкіри на клітинному рівні, заспокоюють, інтенсивно живлять і розгладжують, а також підвищують тонус шкіри. Крім того, золоту сироватку збагачено алантоїном, що сприяє відлущенню відмерлих клітин та усуває подразнення, а також гіалуроном і натрієм РСА, які зволожують шкіру та підсилюють омолоджуючу дію сироватки. В твоїх руках - потужний засіб ефективної боротьби з ознаками старіння, який підходить абсолютно для всіх типів шкіри. Без парабенів.

Характеристики
Бренд UNICE
Вага 40
Виробник ТУРЦИЯ
Призначення Для догляду за обличчям
Стать Унісекс
Тип Сироватка для обличчя
Час застосування Універсальний

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Продовжуючи переглядати https://unice.org.ua/ Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності, Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie.