• Дієтична добавка

Дієтична добавка "МКЦ дієт форте", 100 таблеток

  • Виробник: UNICE
  • Артикул: 2343011
  • Наявність: Є в наявності
  • 200.00грн
  • 119.00грн
Кількість
- +

Опис товару: Рекомендації до споживання (використання): може бути використана в раціонах дієтичного харчування як джерело біологічно активних речовин рослинного походження (йоду, харчових волокон, вітамінів, мінералів) з метою створення оптимальних дієтологічних умов для нормального функціонування травної системи та обміну речовин в осіб, що контролюють вагу тіла.

Скинути зайву вагу і отримати бажану струнку фігуру - природне бажання багатьох жінок. Прискорити процес зниження зайвої ваги можна за допомогою біологічно активних добавок, що стимулюють схуднення і правильну роботу травних органів.

Мікрокристалічна целюлоза (Microcristalline cellulose) – ця добавка пригнічує апетит, «допомагаючи» боротися з голодом і дотримуватися низькокалорійної дієти. Потрапляючи в організм, вона розбухає, збільшується в об’ємах і активно заповнює собою шлунок. Таким чином, МКЦ надає наступний ефект: зменшується апетит (ваш шлунок заповнений не шкідливою їжею, а низькокалорійною целюлозою); кишечник починає працювати як «годинник»; налагоджується обмін речовин; за рахунок регулярного стула зникає інтоксикація організму. Водночас самі волокна целюлози виводяться з організму природним шляхом, шлунок їх не засвоює. Крім цього, целюлоза проходить організмом, як щіточка, вичищаючи неперетравлені залишки їжі, «шкідливий» холестерин і зайвий цукор та налагоджує травлення в чистому шлунку. При такому способі схуднення кілограми йдуть плавно й потроху, без шкоди для організму.

Ламінарія (Laminaria hyperborea) містить велику кількість корисних мікроелементів, так необхідних для людського тіла. Вона має корисну властивість сильно насичувати і перебивати апетит, а за калорійністю - одна з найнизькокалорійніших продуктів. Чудова властивість ламінарії: сприяє швидкому обміну речовин і поліпшенню травлення. До того ж, прийом морської капусти здатний очищати організм від токсичних речовин. У ній є частинки, які вбирають в себе токсини й сприяють очищенню крові та організму в цілому. Вже давно ламінарію використовують для підвищення імунітету, оскільки вона має багато антивірусних мікроелементів. Крім того ламінарія містить велику кількість йоду, так необхідного нашому організму. Вживання ламінарії сприяє швидкому зниженню ваги, очищенню організму від токсичних речовин і профілактиці йододефіциту.

Характеристики
Бренд UNICE
Вага 100 таблеток
Виробник УКРАЇНА
Вік 12+
Призначення • Для обміну речовин • Для травної системи • Для контролю ваги
Стать Унісекс
Тип Дієтична добавка

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Продовжуючи переглядати https://unice.org.ua/ Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності, Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie.