• ДД

ДД "Венотонус"

  • Виробник: UNICE
  • Артикул: 2343018
  • Наявність: Є в наявності
  • 280.00грн
  • 169.00грн
Кількість
- +

Опис товару: Рекомендації до споживання (використання): може бути використана в раціонах дієтичного харчування як джерело біологічно активних речовин рослинного походження та карнітину з метою створення оптимальних дієтологічних умов, що сприятливо впливають на стан судин та загального зміцнення організму
Гінкго Білоба (Ginkgo biloba) містить біологічно активні речовини - глікозиди кверцетину, кемпферол, ізорамнетин; біофлавоноїди: гінкгептин, білобетин, аментофлавон; сесквітерпеновий лактон білобамід, дітерпени (гінкголіди А,В,С), алкалоїди.
Екстракт Червоного вина (Red Wine Extract) містить один з найсильніших природних антиоксидантів — резвератрол, активність якого перевищує вітамін Е (що вважався одним з найпотужніших природних антиоксидантів) в кілька разів. Резвератрол позитивно впливає на шкіру, стимулюючи синтез колагену і запобігаючи його зшивання. Такий ефект пояснюється поєднанням антиоксидантного і естрогенного впливу.
Біофлавоноїди (катехіни і проантоціанідіни), які містяться в екстракті червоного вина, перешкоджають старінню шкіри, стимулюють синтез колагену і еластину, відновлюючи пружність і еластичність шкіри. Кверцетин і рутин зміцнюють судинні стінки капілярів (Р-вітамінна активність).
Кінський каштан (Aesculus hippocastanum) містить біологічно активні речовини - тритерпенові сапоніни (до 10%): есцин; окси- і метоксикумарини: ескулетин, фраксин. Супутні активні речовини: флавоноїди, крохмаль (до 50%), жирне масло (6-8%), амінокислоти, білки (8-10%), ферменти, дубильні речовини.
Готу Кола (Centella Asiatica) містить 0,1% ефірного масла, багатого піненом, мірценом та іншими моно- та сеськвітерпенами; тритерпенові сапоніни; похідні R1-баррігенола; поліацетиленові з'єднання; флавоноїди: рутин, кемпферол, кверцетин та ін.; алкалоїди; танніди. Застосовують як стимулюючий та тонізуючий засіб, що поліпшує обмін речовин. Готу Кола має виражену антиоксидантну, гіпотензивну дію, зміцнює сполучну тканину.
У складі добавок дієтичних використовують екстракти цілющих рослин. Використання рідин-розчинників дає змогу шляхом екстракції витягти з подрібнених рослин їх цілющі та корисні компоненти, такі як глюкозиди, ефірні олії, вітаміни, дубильні речовини, флавоноїди, алкалоїди, органічні кислоти, мікроелементи, в’яжучі речовини, амінокислоти, гіркоти та таке інше.
Кверцетин (Quercetinum) — біологічно активна речовина групи флафонолів.
L – карнітин (L-Carnitine) – сприяє видаленню коротколанцюгових жирних кислот з мітохондрії, звільняючи внутрішньомітохондріальний CoA, стабілізація рівня якого і функціональний взаємозв'язок між пулами СoA і лівокарнітином є життєво важливими для оптимізації енергетичного метаболізму.

Характеристики
Бренд UNICE
Вага 60 таблеток
Виробник УКРАЇНА
Вік 12+
Стать Унісекс
Тип Дієтична добавка

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Продовжуючи переглядати https://unice.org.ua/ Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності, Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie.