• Дієтична добавка SAW PALMETTO FORMULA NUTRAXIN, 60 таблеток

Дієтична добавка SAW PALMETTO FORMULA NUTRAXIN, 60 таблеток

  • Виробник: NUTRAXIN
  • Артикул: 4743023
  • Наявність: Є в наявності
  • 1050.00грн
  • 759.00грн
Кількість
- +

Опис товару: ЗМІЦНЕННЯ ЗДОРОВ‘Я ЧОЛОВІКІВ І ЖІНОК
Збалансована формула дієтичної добавки SAW PALMETTO FORMULA містить екстракт плодів пальми сереноа, який справляє неперевершений оздоровчий ефект як на жіночий, так і на чоловічий організм. Со Пальметто прискорює синтез колагену та еластину, сприяє швидкому відновленню організму після хвороб і травм, а також підвищує фізичну активність, витривалість і працездатність, що особливо важливо для спортсменів.
Добавка підтримує статеве здоров‘я чоловіків загалом і передміхурової залози зокрема. Дигідротестостерон регулює еректильну функцію і сексуальне життя у чоловіків, а також ефективно бореться з випаданням волосся і облисінням.
Плоди пальми сереноа містять каротин, який допомагає значно послабити прояви ПМС, а також полегшити симптоми клімаксу у жінок старше 40-45 років. Фітостероли, що містяться в плодах пальми, здатні регулювати гормональний фон та ефективно боротися з акне, вугровою хворобою і пігментними плямами. Крім того, ця унікальна рослина допомагає запобігти розвитку таких захворювань, як міома, рак молочної залози та полікістоз яєчників.
Дієтична добавка SAW PALMETTO FORMULA містить виключно стандартизовані екстракти та сировину від провідних постачальників для забезпечення високої якості продукції. Продукт не містить штучних консервантів, барвників, ароматизаторів та таких потенційних алергенів, як цукор, сіль, крохмаль, дріжджі, глютен, соя, пшениця та молокопродукти. Підходить для вегетаріанців та веганів.

Характеристики
Бренд NUTRAXIN
Вага 60 таблеток
Виробник ТУРЦИЯ
Вік 12+
Стать Чоловікам
Тип Дієтична добавка

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Продовжуючи переглядати https://unice.org.ua/ Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності, Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie.