• Дієтична добавка

Дієтична добавка "L-карнітин" NUTRAXIN, 60 таблеток

  • Виробник: NUTRAXIN
  • Артикул: 4743035
  • Наявність: Є в наявності
  • 1600.00грн
  • 1199.00грн
Кількість
- +

Опис товару: НОВА ФОРМА
СХУДНЕННЯ

L-карнітин – це природна вітаміноподібна амінокислота, що складається з лізину та метіоніну і використовується для спалення жирів. Ця речовина прискорює обмін речовин та активно стимулює процес спалювання зайвого жиру для отримання клітинної енергії, виробіток якої з віком в організмі зменшується. Для спортсменів L-карнітин є незамінним елементом, оскільки він сприяє росту м’язів та отриманню рельєфної мускулатури, знижує рівень молочної кислоти в м'язах та прискорює відновлення організму після інтенсивних тренувань. Крім того, L-карнітин приймає участь в роботі серця та мозку, зміцнює захисні сили організму, покращує розумові здібності і концентрацію уваги, а також є необхідним при лікуванні безпліддя та імпотенції.
Спеціально розроблена збалансована формула дієтичної добавки "L-карнітин" містить сировину виключно від провідних постачальників для забезпечення високої якості продукції. Продукт не містить штучних консервантів, барвників, ароматизаторів та таких потенційних алергенів, як цукор, сіль, крохмаль, дріжджі, глютен, соя, пшениця та молокопродукти.

Характеристики
Бренд NUTRAXIN
Вага 60 таблеток
Виробник ТУРЦИЯ
Вік 12+
Стать Унісекс
Тип Дієтична добавка
Час застосування Універсальний

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Продовжуючи переглядати https://unice.org.ua/ Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності, Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie.