• Бальзам Unice «Акулячий хрящ», 75 г

Бальзам Unice «Акулячий хрящ», 75 г

  • Виробник: UNICE
  • Артикул: 2414001
  • Наявність: Є в наявності
  • 145.00грн
  • 109.00грн
Кількість
- +

Опис товару: "Акулячий хрящ" - це справжня швидка допомога суглобам, а також при забиттях і розтягненнях! Бальзам є універсальним засобом на основі акулячого хряща (хондроiтину сульфат натрію), колагену та натуральних екстрактів лікарських рослин. Він призначений для комплексного вирішення проблем, пов'язаних із захворюваннями опорно-рухового апарату. Ефективність дії бальзаму обумовлена поєднанням його активних складових.

Хондроїтину сульфат (витяжка з акулячого хряща) - необхідний елемент для природного відновлення хряща; має здатність утримувати воду в його товщі, сприяючи зменшенню навантаження на суглоби. Засоби з вмістом хондроiтину сприяють збільшенню рухливості суглобів і зменшенню набряклості, активізації біосинтезу сполучних тканин і прискоренню процесу регенерації, стабілізації в'язкості синовіальної рідини, підтримці водно-сольового балансу в суглобах.

Екстракт живокосту - має протизапальний ефект при болях в суглобах, артритах, артрозах; застосовується при відновленнi тканин пiсля травм і розтягнень.

Гідролізат колагену - прискорює регенерацію ушкоджених тканин, бере участь у відновленні хрящової тканини, допомагає зменшити набряки й болі в суглобах.

Екстракт звіробою - завдяки високому вмісту біологічно активних речовин регулює обмінні процеси та зменшує больові відчуття, чинить протизапальну та загальнозміцнюючу дію.

Користуйся бальзамом і забудь, що таке біль і набряки в суглобах!

Характеристики
Бренд UNICE
Вага 75 г
Виробник УКРАЇНА
Стать Унісекс
Тип Бальзам
Час застосування Універсальний

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Продовжуючи переглядати https://unice.org.ua/ Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності, Правилами користування сайтом і згодні з використанням файлів cookie.